Tuinonderhoud

Heb je een mooie (bedrijfs)tuin, maar niet genoeg tijd om deze goed te onderhouden? Bij Hoveniersbedrijf De Langstraat verzorgen we periodiek tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

We onderhouden je tuin op afgesproken momenten. Je kunt standaardmomenten kiezen, zoals seizoensgebonden snoeibeurten of wekelijks grasmaaien, maar je kunt ook volledig zelf bepalen welke momenten jou goed uitkomen.

Tuinonderhoud voor particulieren

Hoveniersbedrijf de Langstraat onderhoudt de tuinen van particulieren op vaste momenten in het jaar. Denk hierbij aan het snoeien van bomen en struiken in het voor- en najaar, het knippen van de heg, maar ook aan het wekelijks maaien van het gras.
 
Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van een prachtige tuin.

Benieuwd wat je zelf kunt doen om je tuin te onderhouden? Bekijk dan onze onderhoudstips. Liever helemaal geen onderhoud? Overweeg dan om een onderhoudsvriendelijke tuin aan te leggen.

Tuinonderhoud voor bedrijven & instellingen

Het aanzicht van je bedrijf of instelling wordt grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw. Een goed onderhouden werkterrein straalt professionaliteit uit.
 
Door op de juiste momenten in het jaar onderhoud te plegen, ligt het terrein van je bedrijf er altijd netjes bij. Voor Hoveniersbedrijf de Langstraat is deze taak op het lijf geschreven! Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, zodat jij je bezig kunt houden met het runnen van je bedrijf.