3D Tuinontwerp

Het aanleggen van jouw droomtuin begint bij het maken van een tuinplan. Om je een extra goed beeld te geven van hoe je tuin eruit komt te zien, kunnen we een 3D tuinontwerp voor je maken. Zo krijg je alvast een voorproefje van hoe het straks is als je middenin je nieuwe tuin staat, en kun je veel beter bepalen of het ontwerp inderdaad overeenkomt met wat je voor ogen hebt.
Omdat je tuin zo persoonlijk is, laten wij onze klanten altijd aanschuiven aan de ontwerptafel. We luisteren naar je eisen en wensen en overleggen verschillende mogelijkheden. Onze ontwerper laat zijn creativiteit los op alles wat besproken is, met uiteindelijk je perfecte tuinontwerp als eindresultaat.

Ontdek onze ontwerpen

Hoe werkt het maken van een 3D tuinontwerp?

Fase 1 | Kennismaking

Als je interesse hebt in een 3D ontwerp voor je tuin, dan komen we eerst vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. In dit gesprek geven we de mogelijkheden aan en kunnen we alvast je wensen- en eisenpakket opstellen. Daarnaast inventariseren we het kavel. Hierbij kijken we hoe het zit met hoogtes, stand van de zon, omliggende percelen en afwatering, zodat we daar in het tuinontwerp rekening mee kunnen houden.

Fase 2 | Conceptontwerp met presentatie

Op basis van je eisen en wensen maken we allereerst een conceptontwerp voor je. Dat ontwerp presenteren we aan je bij ons op het bedrijf. Tijdens deze presentatie kun je bij ons aangeven waar je enthousiast over wordt en wat je graag anders zou willen. Op basis daarvan kunnen we het ontwerp nog verder op je wensen afstemmen.

Fase 3 | Definitief ontwerp

Na de presentatie van het conceptontwerp kruipen wij weer achter de tekentafel om het ontwerp bij te schaven. We maken dan een definitief voorstel voor je. Ben je enthousiast over het eindvoorstel, dan maken we geheel vrijblijvend een prijsopgave voor dat ontwerp.

Wat kost het?

De kosten voor een 3D tuinontwerp zijn minimaal. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen de kosten variëren, dus daarom komen we graag een keer bij je langs om de precieze kosten van het ontwerp te bepalen. We maken het ontwerp volledig naar jouw zin en stellen dit altijd bij als dat nodig blijkt. Alles voor één prijs.

We waarderen het enorm als je het ontwerp van de tuin uiteindelijk ook door ons laat realiseren. Daarom geven we je als bedankje graag korting op je tuin, door een deel van de kosten voor het tuinontwerp om te zetten in een korting op de aanneemsom van je tuin.