Uw tuin 3-dimensionaal beleven

Het aanleggen van uw droomtuin begint bij het maken van een tuinplan. Hoveniersbedrijf de Langstraat kan voor u een 3D-ontwerp maken. Hierdoor lijkt het net of dat u in uw eigen tuin staat en wordt de beleving groter. Wij maken een tuinontwerp niet voor u maar samen met u. Er wordt geluisterd naar uw eisen en wensen wat in combinatie met de creativiteit van onze ontwerper leidt tot een tuinontwerp dat bij u past!

Fase 1 | Kennismaking

Heeft u interesse in een 3D-ontwerp van uw tuin? Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. In dit gesprek geven we de mogelijkheden aan en kunnen we alvast uw wensen- en eisenpakket opstellen. Daarnaast inventariseren we het kavel. Hierbij kijken we hoe het zit met hoogtes, stand van de zon, omliggende percelen en afwatering.

Fase 2 | Conceptontwerp met presentatie

Op basis van uw wensen- en eisenpakket maken wij allereerst een conceptontwerp voor u. Dit ontwerp wordt door middel van een presentatie bij ons op het bedrijf tentoongesteld. Tijdens deze presentatie kunt u aangeven wat u graag anders zou willen of wat u erg aanstaat!

Fase 3 | Definitief ontwerp

Na het conceptontwerp passen wij het ontwerp nog één keer aan voor u. Daarna maken we het ontwerp defintief en kunnen wij, indien gewenst, geheel vrijblijvend een prijsopgave maken voor het desbetreffende ontwep.

Wat kost het?

De kosten die aan een 3D-tuinontwerp zijn minimaal. Wij komen graag bij u langs om de kosten van het ontwerp te bepalen. We maken uw ontwerp geheel naar uw zin en stellen deze bij als dat noodzakelijk is. Alles voor één prijs. Als Hoveniersbedrijf de Langstraat ook het tuinontwerp mag realiseren, wordt dit uiteraard beloond. Een deel van de kosten voor het tuinontwerp wordt omgezet in een korting op de aanneemsom van uw tuin!