Tuinmachines

Onderhoud

Onderhoud machines

Wanneer je hebt geïnvesteerd in tuingereedschap en machines, wil je dat deze zo lang mogelijk mee gaan. De levensduur van jouw machine is mede afhankelijk van het onderhoud. Zo kan het verversen van de olie en het schoonmaken van filters de levensduur al verlengen. Wij geven je graag advies en ontzorgen je in het onderhoud van je tuin- en parkmachines.

Onderhoudswerkzaamheden

Om langer van je tuin- en parkmachines te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud een vereiste. Wij kunnen je hierbij helpen! Wij ontzorgen je in een breed scala aan onderhoudswerkzaamheden. Naast het repareren van motorische problemen, voeren wij ook standaard onderhoud uit aan machines. Hierbij kun je denken aan het slijpen en vervangen van messen, het schoonmaken van filters, het smeren van wiellagers en aandrijvingsassen en complete machinereiniging. Wij hebben veel materialen op voorraad, waardoor we je tuinmachine snel weer gebruiksklaar kunnen maken!
 

Tips van De Langstraat

  • Maak je tuinmachine na gebruik schoon en zet deze droog weg
  • Een grasmaaier kun je schoonhouden door de onderzijde schoon te maken met een harde borstel of plamuurmes. De buitenkant van de maaier kun je schoonmaken met een vochtige doek of zachte borstel
  • Kleine machines zoals kettingzagen en heggenscharen kun je het beste schoonmaken met perslucht. Mocht je geen compressor hebben, dan kun je een vochtige doek en borstel gebruiken
  • Laat de messen op tijd slijpen, zodat je zo lang mogelijk effectief met je machine kunt werken
Als je hier je e-mailadres of telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. is verplicht.

Onze winkel