Tuinhout

Veranda’s, pergola’s, prieëlen en andere houten bouwwerken kunnen uw tuin extra sfeer geven. Hoveniersbedrijf de Langstraat zorgt voor maatwerk en bouwt houten constructies van eiken, douglas, hardhout, tuinhout en geïmpregneerd hout. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een houten bouwwerk naar uw wens te realiseren. Tevens bent u van harte welkom in ons tuinhuis in de showtuin om met ons van gedachten te wisselen en ideeën op te doen voor uw eigen tuin.

Overkappingen en pergola's

Creëer sfeervolle plekken in uw tuin met een overkapping of pergola. Hoveniersbedrijf de Langstraat kan voor u verschillende soorten of maten realiseren, passend binnen uw tuin.

Wanden en schuttingen

Privacyplekken kunnen op verschillende manieren gerealiseerd worden in uw tuin. Kies ervoor om uw overkapping of tuin met één of meerdere wand(en) af te scheiden.

Vlonders en terassen

Door middel van een houten terras of vlonder creeërt u een leefbare buitenruimte. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat in elke soort tuin een vlonder mogelijk is.

Bloembakken

Houten bloembakken geven uw tuin een extra warme sfeer. Door het gebruik van duurzame producten wordt een lange levensduur gegarandeerd. Wij maken graag een bloembak naar uw wens van welke maat dan ook.

Meer informatie?

Graag meer informatie over hout in je tuin? We adviseren je graag.