Tuinaanleg

Er gaat niets boven een tuin die helemaal af is. Een perfect passend plaatje waar u elke keer weer tevreden op neer kijkt. De aanleg van een tuin die geheel naar eigen wens is uitgelegd, is dan ook een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Waarom zou u uw tuinaanleg uitbesteden?

Bij hoveniersbedrijf de Langstraat werken vakmensen met veel praktische kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op het vervullen van de wensen van onze klanten en opdrachtgevers. U laat ons weten wat uw eisen en wensen zijn, en wij verzorgen de rest.

De aanleg van een (bedrijfs)tuin pakken wij altijd projectmatig aan.
  • Allereerst wordt er een afspraak gemaakt voor een intake van uw eisen en wensen voor uw tuinaanleg.
  • Hieruit volgt een advies en een bijbehorende prijsopgave.
  • Wanneer u akkoord gaat, begint Hoveniersbedrijf de Langstraat met de uitvoering van de tuinaanleg.
  • De Langstraat levert de tuin aan de klant op.
  • Wij horen graag van u of alles naar wens is, en zorgen voor alle benodigde nazorg.
  • Indien gewenst verzorgen wij na oplevering ook het onderhoud van de tuin.
Na het eerste gesprek gaan wij voor u aan de slag. Op basis van de gegevens uit ons intakegesprek maken wij een voorstel en een prijsopgave maken voor uw tuinaanleg. Op basis van ons advies en prijsopgave beslist u of u de tuinaanleg door hoveniersbedrijf de Langstraat laat doen.

Als we overgaan op de uitvoering van de tuinaanleg, worden keuzes gemaakt m.b.t. beplanting en sierbestrating. Vervolgens wordt in overleg de tuinaanleg gepland.
 
Voor de realisatie van de tuinaanleg brengen wij op de afgesproken dagen het benodigde materieel mee. Zo kan de uitvoering van de tuinaanleg zo kort mogelijk gemaakt worden. Bij oplevering ruimen wij de boel op en nemen overtollige materialen mee retour.