Tuinaanleg

Er gaat niets boven een tuin die helemaal af is. Een perfect passend plaatje waar je elke keer weer tevreden op neer kijkt. De aanleg van een tuin die geheel naar eigen wens is uitgevoerd, is dan ook een investering waar je nog jarenlang plezier van hebt.

De voordelen van uitbesteding

 1. We hebben het al heel vaak gedaan
  Bij Hoveniersbedrijf de Langstraat verzorgen we al meer dan 25 jaar tuinen voor allerlei klanten - van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen en openbare ruimten. Onze vakmensen weten precies wat voor invloed zaken zoals afwatering, grondsoort en de zon hebben op de mogelijkheden in je tuin, en houden rekening met hoe groen jouw vingers zijn. Met die kennis en ervaring kunnen we je tuin zo optimaal mogelijk inrichten.
 2. Geen zorgen
  We kunnen alles voor je verzorgen, van ontwerp t/m onderhoud. Op basis van het met jou afgestemde ontwerp gaan wij aan de slag, en hoef je nergens meer naar om te kijken. Wij zorgen voor een eindresultaat precies zoals je voor ogen had.
 3. Eindeloze mogelijkheden
  Als hoveniersbedrijf hebben we toegang tot allerhande bloemen, bomen, planten, potten, bestrating, houtwerk en meer. We hebben een groot scala aan connecties zodat we je tuin helemaal naar jouw wens kunnen inrichten, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te regelen.

Hoe werkt het?

De aanleg van een (bedrijfs)tuin pakken wij altijd projectmatig aan.
 1. Intake: We maken een afspraak om je eisen en wensen vast te stellen. Eventueel maken we daarbij een 3D tuinontwerp voor je.
 2. Prijsopgave: Op basis van je eisen- en wensenpakket, maken we een advies en een bijbehorende vrijblijvende prijsopgave.
 3. Uitvoering: Ga je akkoord met de prijsopgave, dan maken we definitieve keuzes m.b.t. de beplanting en sierbestrating. Vervolgens plannen we de tuinaanleg in overleg in en gaan we voor je aan de slag. Voor de realisatie van de tuinaanleg brengen wij op de afgesproken dagen het benodigde materieel mee. Zo kan de uitvoering van de tuinaanleg zo kort mogelijk gemaakt worden. Bij oplevering ruimen wij de boel op en nemen overtollige materialen mee retour.
 4. Oplevering: Zodra de tuinaanleg afgerond is, leveren we die aan je op. We horen hierbij graag of alles naar wens is.
 5. Nazorg: Blijkt er nazorg nodig te zijn, dan leveren we die aan je.
 6. Onderhoud: Besteed je het onderhoud van je tuin graag uit, dan maken we afspraken over wanneer we daarvoor contact opnemen of bij je langskomen.