Hout & Speel

Speeltoestel

SPEELTOESTEL

Ben je op zoek naar een speeltoestel dat mooi opgaat in jouw tuin? Wij maken speeltoestellen van gecertificeerd hout in allerlei opstellingen!

KLIMMEN EN KLAUTEREN MET NATUURLIJKE MATERIALEN

Een speeltoestel in je tuin staat garant voor urenlang speelplezier! Helaas zijn veel speeltoestellen niet echt een verrijking voor je tuin. Wij maken speeltoestellen van gecertificeerd hout die natuurlijk ogen in je tuin. Wil je alleen een schommel, een klimrek of een hele speeltoren? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een speeltoestel naar wens te realiseren.

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Projecten met speeltoestellen

Stijlvolle achtertuin in Berlicum

We hebben weer een mooie tuin opgeleverd. Met hardhouten vlonder, tuinbankje, verlichting, keramische terrastegels en een gazon. We komen hier graag terug om te zien hoe de beplanting zich ontwikkeld! De U-elementen onder het bankje worden binnenkort nog gevuld met open haardhout.

Landelijke achtertuin

Bij de aanleg van deze landelijke tuin in Ammerzoden hebben we gebruik gemaakt van strakke lijnen met natuursteen in combinatie met oud gebakken klinkertjes en de robuuste eiken outdoor living. Deze elementen maken deze groene tuin weer tot een schitterend eindbeeld. Wij wensen onze klanten vele jaren plezier van deze unieke tuin. Bedankt voor het vertrouwen namens ons hele team!