Hout & Speel

Speeltoestel

SPEELTOESTEL

Ben je op zoek naar een speeltoestel dat mooi opgaat in jouw tuin? Wij maken speeltoestellen van gecertificeerd hout in allerlei opstellingen!

KLIMMEN EN KLAUTEREN MET NATUURLIJKE MATERIALEN

Een speeltoestel in je tuin staat garant voor urenlang speelplezier! Helaas zijn veel speeltoestellen niet echt een verrijking voor je tuin. Wij maken speeltoestellen van gecertificeerd hout die natuurlijk ogen in je tuin. Wil je alleen een schommel, een klimrek of een hele speeltoren? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een speeltoestel naar wens te realiseren.

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Projecten met speeltoestellen

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!