Knusse binnentuin

Deze knusse binnentuin is gemaakt op basis van een eerder gemaakt 3D-ontwerp. Onze ontwerper had hierin de opdracht gekregen om deze jaren 30 woning buiten in de 15 m2 grote tuin door te trekken. Door veel elementen in een kleine ruimte te plaatsen werd het een sfeervol romantisch binnentuintje.

De tuin kenmerkt zich door veel elementen. Als eerste valt de brede tuinbank op met pergola. Een heerlijk zitje om savonds van het laatste licht te genieten. Om toch spullen op te kunnen bergen is onder deze hardhouten bank een bergruimte gemaakt die via een luik te bereiken is. 

Het kleine hardhouten vlondertje is een mooi plekje om savonds buiten te dineren of te genieten van een heerlijk glas wijn. Door de gemetselde bloembak voelt het plekje heel knus en prive aan. Aan de voorzijde van deze bloembak is een zandbak voor de allerkleinste gecreëerd. Deze zandbak kan in een later stadium worden veranderd in een bordertje. Twee grote leibeuken tegen de hoge muren geven de tuin het groen dat deze nodig heeft.