Twee kavels samengevoegd

Deze opdrachtgever woonde pas net in dit huis toen besloten werd een stuk grond erbij te kopen. Aangezien dit stuk grond niet recht achter de huidige tuin lag was de opdracht om de twee stukken tuin met elkaar te verbinden. Daarbij werd extra aandacht gevraagd voor ruimte en speelgelegenheid.

Door een hoofdas te maken van hoek huis naar hoek garage en dit te accentueren met een pad werden de twee stukken samengevoegd. Aan grote grasvelden, landelijke beplanting, grote bomen en een open structuur geven de tuin een aangenaam, uitnodigend karakter. De kinderen kunnen rondfietsen over de paden en achter in de tuin spelen in de speelzone. Verder zijn er twee terrassen gemaakt: één dicht bij het huis en één grote verder achterin de tuin. Al met al een royale, landelijke maar vooral gezellig tuin!