Ontwerp voortuin zaak

Hoveniersbedrijf de Langstraat heeft sinds een aantal jaar een nieuw bedrijfpand. Bij dit bedrijfspand hoort een nieuwe bedrijfstuin. Onze 3D-ontwerper heeft in overleg met de werknemers gebrainstormed over de invulling van deze tuin. Hieruit kwam naar voren dat er behoefte was aan een groene tuin met veel beplanting, een vijver en ronde vormen.

Het ontwerp kenmerkt zich door de ronde vormen en de grote vijver. De nieuwe houtbouwlijn van Hoveniersbedrijf de Langstraat wordt gepromoot met een demomodel veranda. Het ronde pad zorgt ervoor dat je door de tuin kan lopen en tussen de grote beplantingsvakken. Er zijn een aantal elementen in de tuin die het interessant en aantrekkelijk maken. Oude maaimachines op oude boomstammen, ecologische boomstammen en gemetselde bloembakken om de naam en het logo te promoten.

Inmiddels wordt de tuin in fases uitgevoerd. In de werkelijkheid zijn er een aantal elementen wegelaten of veranderd. De hoofdlijnen zijn echter nog steeds in tact. Constant wordt het ontwerp bijgestuurd. Als u het eindresultaat wilt bekijken bent u van harte welkom op de Elshoutseweg 25.