Hoveniers

Door ons gerealiseerde projecten

Wat voor soort tuin zoek je?

Kies 3 opties die je zeker in je tuin wilt hebben

Kunstgras aanleggen

Onder deze rubriek vind u foto's van door ons gerealiseerde kunstgrasvelden. Dit is een kleine greep uit de grote hoeveelheid tuinen waar wij kunstgras hebben aangelegd.

Onderhoud vriendelijke achtertuin

De aanleg van deze strakke onderhoud vriendelijke achtertuin is helemaal geslaagd! De douglas schutting, schuur en vlonder zorgen ervoor dat het een tuin is met beleving. Voor de keuze van de materialen is gekozen voor enkel topmerken op materiaal gebied. Tegels van MBI, Royal grass kunstgras en In-lite ledverlichting mochten niet ontbreken in deze achtertuin. De Klant en onze jongens zijn blij met het mooie resultaat!

Lijnenspel in voortuin

Goed om te zien hoe een plan ook werkelijkheid wordt! Met gebruik van moderne materialen is er een organische tuin gemaakt met een mooi lijnenspel!

Stijlvolle achtertuin in Berlicum

We hebben weer een mooie tuin opgeleverd. Met hardhouten vlonder, tuinbankje, verlichting, keramische terrastegels en een gazon. We komen hier graag terug om te zien hoe de beplanting zich ontwikkeld! De U-elementen onder het bankje worden binnenkort nog gevuld met open haardhout.

Landelijke achtertuin

Bij de aanleg van deze landelijke tuin in Ammerzoden hebben we gebruik gemaakt van strakke lijnen met natuursteen in combinatie met oud gebakken klinkertjes en de robuuste eiken outdoor living. Deze elementen maken deze groene tuin weer tot een schitterend eindbeeld. Wij wensen onze klanten vele jaren plezier van deze unieke tuin. Bedankt voor het vertrouwen namens ons hele team!

Nieuwe entree bij reclamebureau IVC Waalwijk

Wij hebben deze entree een nieuwe restyling mogen geven. We komen al 26 jaar bij dit bedrijf voor het reguliere onderhoud. De tegels hebben we hergebruikt en aangevuld met een getrommelde Vietnamese klinker. De entree kenmerkt zich door vaste planten, grasjes en een prachtige meerstammige Amberboom. 

Spannende achtertuin

Dit spannende ontwerp bezit enkele bijzondere hoeken gesitueerd in deze achtertuin. Groen van kunstgras en planten icm potdekselschutting en veranda geven deze tuin een mooi arsenaal aan diverse materialen. Een robuuste pergola steunend in een verhoogde border die gelijk als zitje gebruikt gaat worden is behalve stoer ook erg functioneel. We zullen de tuin eens fotograferen als hij vol in bloei staat!

Natuurlijke speeltuin BaLaDe

Samen met BS Baardwijk, Contourdetwern, gemeente Waalwijk, Mikz kinderopvang, Casade, RV Landschapsarchitectuur, de Kansenfabriek, Stichting jongeren op gezond gewicht en Rabobank Waalwijk hebben we samen met ons team dit fantastische initiatief om kunnen zetten in een groene speel en leefomgeving. Voor iedere leeftijd en alle doelgroepen zijn we rondom complex BaLaDe afgelopen periode bezig geweest om de buitenruimtes op te vrolijken en beter te benutten. Er kan gespeeld worden op het grote speelveld met stapelementen, evenwichtsbalken, zit en relax hoekjes, een kruiptunnel en een heuze oversteek naar de overkant van de wadi.

Wat zijn we trots op deze samenwerking en wensen heel de omgeving en gebruikers veel plezier er mee!

Natuurlijk spelen op basisschool Vlashof Tilburg

Groen onderwijs en lekker spelen op een groen schoolplein is voor ieder kind een must. Hoveniersbedrijf de Langstraat ontwikkeld en realiseerd in samenwerking met ontwerpers en onderwijs diverse mogelijkheden voor een betere groene omgeving. Dit schoolplein in Tilburg dient als buiten les lokaal en speelzone tijdens de vrije uurtjes. Wat een bijzondere maatschappelijke invulling hebben wij kunnen realiseren voor deze leerlingen en kinderen uit de buurt. 

Groen schoolplein Montessorischool De Petteflet

De afgelopen tijd heeft een van de aanleg teams van Hoveniersbedrijf De Langstraat samen met de leerlingen, de ouders en de leerkrachten hard gewerkt om het groene schoolplein te realiseren. Zo is er een wilgenhut gemaakt om in te spelen en zijn er volop planten en struiken om je achter te verstoppen. Ook gaan leerlingen en leerkrachten groente en fruit verbouwen in de pluktuin. 

Groen speelplein basisschool Baardwijk

Samen met de diverse betrokken partijen hebben we het schoolplein dubbel zo groot kunnen maken. Het hekwerk is verplaatst en het grasveld is omgetoverd tot groen schoolplein. De zandbak, speelheuvel, stap palen en pergola zorgen samen met het fietsbaantje voor een speels en groene buitenruimte voor de kinderen en buurtgenoten van bassischool Baardwijk. Er komen nog mooie kweekbakken en wilgentenen hut bij in de toekomst.

Moderne daktuin

Mooi uitzicht en heerlijk genieten van een nieuwe tuin, dat is wat deze opdrachtgever kan gaan doen. De strakke vlonder en bloembakken van hoogwaardige kwaliteits producten zorgen voor de ingredienten voor een fantastisch plaatje! Klasse gemaakt jongens!

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Groene voortuin

Bij dit schitterende hoekhuis in Elshout hoort ook een schitterende tuin. De grote vakken beplating, veel gras en mooie bestrating maken deze tuin kloppend. We hebben hem met veel plezier aangelegd samen met de klant. 

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!

Grevelingen & van Neijnselsctichting

Bij dit bejaardenhuis in Den Bosch is een ruime tijd geleden een nieuw park rondom het gebouw gerealiseerd. De paden zijn gemaakt van klinkers en de beplanting bevat veel soorten vaste planten. In het park heeft hoveniersbedrijf De Langstraat enkele houten banken gesponsord. 

Aanleg Gezondheids Centrum

Hoveniersbedrijf De Langstraat heeft de totale aanleg van de buitenruimte bij het Gezondheids Centrum Drunen gerealiseerd. Van planvorming tot uitvoering hebben we volledig in eigen beheer kunnen aanbieden. Deze tuin kenmerkt zich door de organische vormen en de mooie beplantingskeuze. De tuin is voor iedereen te bezoeken. Wij zijn trots op het resultaat!