Onderhoudsvriendelijke tuin

De onderhoudsvriendelijke tuin, rijk aan mogelijkheden en praktisch.
 
Wilt u genieten van een mooie tuin, maar is het onderhoud niet voor u weggelegd? Dan past een onderhoudsvriendelijk tuin bij u!

Een onderhoudsvriendelijke tuin, wat zijn de opties?

Onderhoudsvriendelijke tuinen komen in diverse stijlen en zijn vooral gericht op gebruiks- en onderhoudsgemak. 

Materiaalgebruik

Bij een onderhoudsvriendelijke tuin is het gekozen materiaal van zeer groot belang. De materialen dienen namelijk schoon te blijven, of makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast worden duurzame materialen met een lange levensduur geprefereerd.

Automatisering

Het is mogelijk om een aantal tijdrovende klussen gemakkelijker te maken door middel van automatisering. In onze onderhoudsvriendelijke tuinen kunt u denken aan sproeisystemen of afwateringsgeultjes langs de bestrating.

Beplanting

De planten in een onderhoudsvriendelijke tuin zijn speciaal gekozen. Denk hierbij aan planten die heel het jaar door groen zijn en struiken en hagen die niet tot nauwelijks gesnoeid moeten worden. Ook behoort kunstgras tot één van onze specialiteiten!

Een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen

Bij hoveniersbedrijf de Langstraat werken vakmensen met veel praktische kennis en ervaring met de aanleg van onderhoudsvriendelijke tuinen. Bijna alle stijlen behoren tot de mogelijkheden die wij bieden. Ze zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op de wensen van de klant en opdrachtgever. De tuinaanleg van uw onderhoudsvriendelijke tuin pakken wij natuurlijk projectmatig aan. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met behulp van het onderstaande formulier!

Heeft u al een tuin naar uw wens en wilt u deze onderhoudsvriendelijker maken of het onderhoud door Hoveniersbedrijf de Langstraat laten doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.