Hoveniers

Beregening

Beregening

De specialisten van De Langstraat helpen je graag met een optimaal beregeningssysteem voor jouw tuin! Ook zorgen wij voor professionele aanleg en onderhoud van het systeem. Naast handmatige besproeiing is het mogelijk om het volledige proces te automatiseren. U kunt daardoor zorgeloos genieten en uw tijd besteden aan andere zaken.

Van simpele oplossing tot geautomatiseerd systeem

Ben je op zoek naar apparatuur en toebehoren waarmee je jouw tuin of gazon beregent? Onze materialen zijn geschikt voor zowel professoneel als particulier gebruik. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment tyleenslang, pompen, sproeiers, koppelingen, ventielen, kabelverbinders, beregeningsapparaten en meer! 

Duurzaam besproeiingssysteem

Een duurzaam besproeiingssysteem brengt vele voordelen met zich mee. Zo levert een automatisch besproeiingssysteem veel tijdbesparing op en helpt je water te besparen. Kwalitatieve planten en bomen verdienen voldoende water. Met een geautomatiseerd besproeiingssysteem ben je verzekerd van goed onderhoud. 

Wil je advies of meer informatie?

Als je hier je e-mailadres of telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. is verplicht.

Onze projecten

Onderhoud vriendelijke achtertuin

De aanleg van deze strakke onderhoud vriendelijke achtertuin is helemaal geslaagd! De douglas schutting, schuur en vlonder zorgen ervoor dat het een tuin is met beleving. Voor de keuze van de materialen is gekozen voor enkel topmerken op materiaal gebied. Tegels van MBI, Royal grass kunstgras en In-lite ledverlichting mochten niet ontbreken in deze achtertuin. De Klant en onze jongens zijn blij met het mooie resultaat!

Lijnenspel in voortuin

Goed om te zien hoe een plan ook werkelijkheid wordt! Met gebruik van moderne materialen is er een organische tuin gemaakt met een mooi lijnenspel!