Hoveniers

een strakke, creatieve of onderhoudsvriendelijke tuin

Ben jij op zoek naar een hovenier voor het ontwerpen, aanleggen of renoveren van jouw tuin? Met oog voor detail werken wij aan een tuin die bij jouw huis en wensen past! Wil je graag geïnspireerd worden? Gebruik onze inspiratiewijzer!
Gebruik onze inspiratiewijzer

Ontwerp

Het aanleggen van jouw droomtuin begint bij het maken van een tuinplan. Om je een goed beeld te geven van hoe je tuin eruit komt te zien, maken wij een 3D ontwerp. Zo krijg je een voorproefje van je tuin en kun je beter bepalen of het ontwerp overeenkomt met wat je voor ogen hebt!
Ontwerp voor mij

Aanleg

Een tuin die helemaal past bij jou en jouw huis! Wij vertalen jouw wensen naar een mooie tuin en verzorgen de aanleg. Onze vakmannen gaan met het ontwerp aan de slag en zorgen ervoor dat jouw tuin helemaal naar wens is, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te regelen!
 
Bij mij aanleggen

Onderhoud

Beschik je over een mooie (bedrijfs)tuin, maar heb je niet genoeg tijd om deze goed te onderhouden? Wij verzorgen periodiek tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven! Dit kan gaan over het wekelijks maaien van het gras tot het snoeien van bomen en struiken in het voor- en najaar.
Ik zoek onderhoud

Inspiratie

Een nieuwe tuin aanleggen is spannend en leuk! Wil jij graag inspiratie opdoen voor je nieuwe tuin? Weet jij nog niet welke stijl het beste bij je past of hoe je jouw nieuwe tuin wilt indelen? Breng een bezoek aan onze showtuin of doe inspiratie op met onze speciale inspiratiewijzer!
 
Ik wil inspiratie

Voor elke locatie een oplossing

Of het nu gaat om een particuliere tuin, bedrijfstuin of openbare ruimte: wij zorgen voor projecten op maat!

Particuliere tuinen

Een fijne tuin draagt bij aan jouw woonplezier. Wil jij graag geïnspireerd worden bij het ontwerpen van jouw droomtuin? Of heb jij wel een goed beeld voor ogen, maar kun jij wel wat hulp gebruiken bij het realiseren daarvan? Onze vakmannen staan voor je klaar! 

Ook kun je voor periodiek onderhoud bij ons terecht. Een gezonde en mooie tuin vraagt immers om de nodige aandacht en zorg. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin in optimale gezondheid verkeert!

Bedrijfstuinen

Een goed verzorgde bedrijfstuin als entree is een mooi visitekaartje en versterkt het professionele imago van het bedrijf. Het aanzicht van het bedrijf wordt immers grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw! Naast de representatieve functie zorgt een groene werkomgeving ook voor de verbetering van de werksfeer. In een omgeving waarin werknemers zich prettig en ontspannen voelen, zullen zij productiever zijn.

Wij werken met vakmensen die beschikken over veel praktische kennis en ervaring in de aanleg van bedrijfstuinen. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op jouw wensen. Bekijk onze referenties » 

Openbaar & scholen

Naast het inrichten van bedrijfstuinen en particuliere tuinen, zorgen wij ook voor de groenvoorziening voor openbare ruimtes en scholen. Wij vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om de natuur te beleven. Daarom zetten wij in op een groene speel- en leefomgeving voor iedere leeftijd en doelgroep.

Advies nodig?

Vanzelfsprekend helpen we je graag!

Wat voor soort tuin zoek je?

Kies 3 opties die je zeker in je tuin wilt hebben

Laat je gegevens achter om een gratis adviesgesprek te plannen

is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
Hoe heb je het liefst met ons contact? is verplicht.

vhg-certificaat