Hout & Speel

Tuinhuis

TUINHUIS

Ben jij op zoek naar een fijn tuinhuis? Wij verzorgen een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, tuin en portemonnee!

UPGRADE JE TUIN

Het plaatsen van een tuinhuis biedt talloze mogelijkheden! Zo kan een tuinhuis gebruikt worden als opbergruimte voor tuingereedschap en fietsen. Grotere plannen? Maak van je tuinhuis een kantoor of mancave! Of creëer een knusse zithoek door te kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Wij zorgen voor maatwerk van zowel eiken, douglas, hardhout, tuinhout en geïmpregneerd hout. Samen met jou ontwerpen en creëren wij een tuinhuis helemaal naar jouw wens!

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Hout & Speel Projecten

Stijlvolle achtertuin in Berlicum

We hebben weer een mooie tuin opgeleverd. Met hardhouten vlonder, tuinbankje, verlichting, keramische terrastegels en een gazon. We komen hier graag terug om te zien hoe de beplanting zich ontwikkeld! De U-elementen onder het bankje worden binnenkort nog gevuld met open haardhout.

Landelijke achtertuin

Bij de aanleg van deze landelijke tuin in Ammerzoden hebben we gebruik gemaakt van strakke lijnen met natuursteen in combinatie met oud gebakken klinkertjes en de robuuste eiken outdoor living. Deze elementen maken deze groene tuin weer tot een schitterend eindbeeld. Wij wensen onze klanten vele jaren plezier van deze unieke tuin. Bedankt voor het vertrouwen namens ons hele team!