Hout & Speel

Tuinhuis

TUINHUIS

Ben jij op zoek naar een fijn tuinhuis? Wij verzorgen een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, tuin en portemonnee!

UPGRADE JE TUIN

Het plaatsen van een tuinhuis biedt talloze mogelijkheden! Zo kan een tuinhuis gebruikt worden als opbergruimte voor tuingereedschap en fietsen. Grotere plannen? Maak van je tuinhuis een kantoor of mancave! Of creëer een knusse zithoek door te kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Wij zorgen voor maatwerk van zowel eiken, douglas, hardhout, tuinhout en geïmpregneerd hout. Samen met jou ontwerpen en creëren wij een tuinhuis helemaal naar jouw wens!

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Hout & Speel Projecten

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!