Hout & Speel

Overkapping

Overkappingen

Door het plaatsen van een veranda, pergola of prieel, creëer je een sfeervolle plek in je tuin. Wij realiseren een houten bouwwerk helemaal naar jouw wens.

Verleng je buitenseizoen 

Met een overkapping ben je ervan verzekerd dat je elk seizoen meer en langer kunt genieten van jouw tuin. Een overkapping beschermt je namelijk tegen felle zon, regen en wind. Het gebruiken van hout geeft je overkapping een natuurlijke uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals: eiken, douglas, hardhout, tuinhout en geïmpregneerd hout. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een houten bouwwerk naar wens te realiseren. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons tuinhuis in de showtuin om ideeën op te doen voor je eigen tuin!

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Referentieprojecten

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!
Bekijk meer referentieprojecten