Hout & Speel

Overkapping

Overkappingen

Door het plaatsen van een veranda, pergola of prieel, creëer je een sfeervolle plek in je tuin. Wij realiseren een houten bouwwerk helemaal naar jouw wens.

Verleng je buitenseizoen 

Met een overkapping ben je ervan verzekerd dat je elk seizoen meer en langer kunt genieten van jouw tuin. Een overkapping beschermt je namelijk tegen felle zon, regen en wind. Het gebruiken van hout geeft je overkapping een natuurlijke uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals: eiken, douglas, hardhout, tuinhout en geïmpregneerd hout. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een houten bouwwerk naar wens te realiseren. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons tuinhuis in de showtuin om ideeën op te doen voor je eigen tuin!

Jouw nieuwe droomtuin is dichterbij dan je denkt

Plan een gratis adviesgesprek met ons in! Ga naar onze contactpagina en vul je gegevens in. Wij nemen contact met je op. Naar contactpagina

Referentieprojecten

Nieuwe entree bij reclamebureau IVC Waalwijk

Wij hebben deze entree een nieuwe restyling mogen geven. We komen al 26 jaar bij dit bedrijf voor het reguliere onderhoud. De tegels hebben we hergebruikt en aangevuld met een getrommelde Vietnamese klinker. De entree kenmerkt zich door vaste planten, grasjes en een prachtige meerstammige Amberboom. 

Grevelingen & van Neijnselsctichting

Bij dit bejaardenhuis in Den Bosch is een ruime tijd geleden een nieuw park rondom het gebouw gerealiseerd. De paden zijn gemaakt van klinkers en de beplanting bevat veel soorten vaste planten. In het park heeft hoveniersbedrijf De Langstraat enkele houten banken gesponsord. 
Bekijk meer referentieprojecten