Hout & Speel

Inspiratie-hout-en-speel

Inspiratie

Wil jij graag een sfeervolle plek in je tuin creëren met een houten bouwwerk? Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Het samenstellen van een geschikte overkapping, tuinhuis of speeltoestel kan een lastige klus zijn. Wij helpen graag met het opdoen van inspiratie en het ontwerpen van een bouwwerk wat helemaal voldoet aan jouw wensen. Kom eens langs in onze showtuin om met ons van gedachten te wisselen of ideeën op te doen. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een 3D ontwerp maken. Hierdoor zie je hoe jouw tuin er met de nieuwe overkapping, tuinhuis of speeltoestel uit ziet!

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!