Hout & Speel

Inspiratie-hout-en-speel

Inspiratie

Wil jij graag een sfeervolle plek in je tuin creëren met een houten bouwwerk? Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Het samenstellen van een geschikte overkapping, tuinhuis of speeltoestel kan een lastige klus zijn. Wij helpen graag met het opdoen van inspiratie en het ontwerpen van een bouwwerk wat helemaal voldoet aan jouw wensen. Kom eens langs in onze showtuin om met ons van gedachten te wisselen of ideeën op te doen. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een 3D ontwerp maken. Hierdoor zie je hoe jouw tuin er met de nieuwe overkapping, tuinhuis of speeltoestel uit ziet!

Stijlvolle achtertuin in Berlicum

We hebben weer een mooie tuin opgeleverd. Met hardhouten vlonder, tuinbankje, verlichting, keramische terrastegels en een gazon. We komen hier graag terug om te zien hoe de beplanting zich ontwikkeld! De U-elementen onder het bankje worden binnenkort nog gevuld met open haardhout.

Landelijke achtertuin

Bij de aanleg van deze landelijke tuin in Ammerzoden hebben we gebruik gemaakt van strakke lijnen met natuursteen in combinatie met oud gebakken klinkertjes en de robuuste eiken outdoor living. Deze elementen maken deze groene tuin weer tot een schitterend eindbeeld. Wij wensen onze klanten vele jaren plezier van deze unieke tuin. Bedankt voor het vertrouwen namens ons hele team!

Spannende achtertuin

Dit spannende ontwerp bezit enkele bijzondere hoeken gesitueerd in deze achtertuin. Groen van kunstgras en planten icm potdekselschutting en veranda geven deze tuin een mooi arsenaal aan diverse materialen. Een robuuste pergola steunend in een verhoogde border die gelijk als zitje gebruikt gaat worden is behalve stoer ook erg functioneel. We zullen de tuin eens fotograferen als hij vol in bloei staat!

Natuurlijke speeltuin BaLaDe

Samen met BS Baardwijk, Contourdetwern, gemeente Waalwijk, Mikz kinderopvang, Casade, RV Landschapsarchitectuur, de Kansenfabriek, Stichting jongeren op gezond gewicht en Rabobank Waalwijk hebben we samen met ons team dit fantastische initiatief om kunnen zetten in een groene speel en leefomgeving. Voor iedere leeftijd en alle doelgroepen zijn we rondom complex BaLaDe afgelopen periode bezig geweest om de buitenruimtes op te vrolijken en beter te benutten. Er kan gespeeld worden op het grote speelveld met stapelementen, evenwichtsbalken, zit en relax hoekjes, een kruiptunnel en een heuze oversteek naar de overkant van de wadi.

Wat zijn we trots op deze samenwerking en wensen heel de omgeving en gebruikers veel plezier er mee!

Natuurlijk spelen op basisschool Vlashof Tilburg

Groen onderwijs en lekker spelen op een groen schoolplein is voor ieder kind een must. Hoveniersbedrijf de Langstraat ontwikkeld en realiseerd in samenwerking met ontwerpers en onderwijs diverse mogelijkheden voor een betere groene omgeving. Dit schoolplein in Tilburg dient als buiten les lokaal en speelzone tijdens de vrije uurtjes. Wat een bijzondere maatschappelijke invulling hebben wij kunnen realiseren voor deze leerlingen en kinderen uit de buurt. 

Groen schoolplein Montessorischool De Petteflet

De afgelopen tijd heeft een van de aanleg teams van Hoveniersbedrijf De Langstraat samen met de leerlingen, de ouders en de leerkrachten hard gewerkt om het groene schoolplein te realiseren. Zo is er een wilgenhut gemaakt om in te spelen en zijn er volop planten en struiken om je achter te verstoppen. Ook gaan leerlingen en leerkrachten groente en fruit verbouwen in de pluktuin. 

Moderne villatuin in Waalwijk

Deze villatuin waarbij welness, relax en modern de uitgangspunten waren voor onze ontwerper is onlangs volledig in eigen beheer gerealiseerd door ons team. De kleurrijke grote groepen beplanting en de meerstammige bomen zullen deze tuin de uitstraling geven die het hoort te hebben. Weer een project waar we erg trots op zijn.

Natuurlijke ecologische speeltuin

Dat kinderen buiten beter hun energie kwijt kunnen is wel bekend. Deze klant heeft de ruimte wel heel nuttig ingericht als buiten speelplaats. De vlinders, insecten en beestjes zijn welkom om te genieten van veldbloemen, vlinderstruiken en mooie vriendelijke planten. De twee steigerhouten speelhuisjes, trampoline en speeltoestellen zijn geïntegreerd in dit plan. Spelen maar!