Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin, professioneel en representatief.
 
Het aanzicht van uw bedrijf of instelling wordt grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw. Een goed onderhouden bedrijfstuin straalt professionaliteit uit.

Waarom een bedrijfstuin?

Naast dat het er fraai uit ziet, is een tuin ook een zeer krachtig communicatiemiddel. Een bedrijfstuin moet uw identiteit benadrukken.

Uw visitekaartje

Uw bedrijfstuin is het eerste dat een (potentiele) klant ziet. Met een mooie bedrijfstuin zal de klant onbewust een goede eerste indruk van uw bedrijf opdoen.

Verbetering werksfeer

Steeds vaker beseffen bedrijven dat een groene werkomgeving een stimulerend effect heeft op werknemers. In een omgeving waarin iemand zich prettig en ontspannen voelt, zal deze productiever zijn. Een bedrijfstuin kan de prestaties van uw werknemers verbeteren!

Representiviteit

Als bedrijf heeft u een identiteit. Met uw bedrijfstuin kunt u uw identiteit ondersteunen. In de huidige trend van het maatschappelijk verantwoord ondernemen is een professioneel aangelegde bedrijfstuin niet weg te denken!

Een bedrijfstuin aanleggen

Bij hoveniersbedrijf de Langstraat werken vakmensen met veel praktische kennis en ervaring met de aanleg van bedrijfstuinen. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op uw wensen. Uw tuinaanleg pakken wij natuurlijk projectmatig aan.

Enkele voorbeelden van bedrijfstuinen aangelegd door hoveniersbedrijf De Langstraat, kunt u vinden bij onze referenties.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw bedrijfstuin te laten onderhouden door De Langstraat. Meer informatie over het onderhoud van bedrijfstuinen kunt u vinden onder tuinonderhoud.