Tuinontwerp

Bedrijfstuinen

Nieuwe entree bij reclamebureau IVC Waalwijk

Wij hebben deze entree een nieuwe restyling mogen geven. We komen al 26 jaar bij dit bedrijf voor het reguliere onderhoud. De tegels hebben we hergebruikt en aangevuld met een getrommelde Vietnamese klinker. De entree kenmerkt zich door vaste planten, grasjes en een prachtige meerstammige Amberboom. 

Grevelingen & van Neijnselsctichting

Bij dit bejaardenhuis in Den Bosch is een ruime tijd geleden een nieuw park rondom het gebouw gerealiseerd. De paden zijn gemaakt van klinkers en de beplanting bevat veel soorten vaste planten. In het park heeft hoveniersbedrijf De Langstraat enkele houten banken gesponsord. 

Aanleg Gezondheids Centrum

Hoveniersbedrijf De Langstraat heeft de totale aanleg van de buitenruimte bij het Gezondheids Centrum Drunen gerealiseerd. Van planvorming tot uitvoering hebben we volledig in eigen beheer kunnen aanbieden. Deze tuin kenmerkt zich door de organische vormen en de mooie beplantingskeuze. De tuin is voor iedereen te bezoeken. Wij zijn trots op het resultaat!